MIEKinvorm

De 5 leukste kadootjes om iemand een hart onder de riem te steken

De 5 leukste kadootjes om iemand een hart onder de riem te steken

Soms zit het even tegen en dan kan het lastig zijn om positief te blijven. Heb je op dit moment iemand in je leven die door een moeilijke tijd gaat? Dan zou je hem of haar kunnen opvrolijken en ze een hart onder de riem steken.

In deze blog hebben we de 5 leukste kadootjes om iemand een hart onder de riem te steken op een rijtje gezet. Daarnaast ontvang je wat tips voor hoe je iemand die het moeilijk heeft kan ondersteunen.

#1 Heel veel hartjes voor jou

Op zoek naar een lief kado voor een snoepkont? Dan is de kadoset 'Hartjes voor jou' de perfecte uitkomst om die persoon een hart onder de riem te steken.

Bij deze kadoset ontvang je een blikje gevuld met hartsnoepjes en een minikaart met knijper. Op de kaart staat de tekst 'Kadootje voor jou'.

Een klein kadootje dat gegarandeerd voor een warm gevoel bij de ontvanger zorgt.

Hier kan je deze kadoset shoppen.

Dit kadoset is ideaal om iemand een hart onder de riem te steken

 

#2 Kadoset met kaarsje

Wil je iemand een lichtpunt in het donker geven? Dan is dit kadootje perfect voor je! In deze kadoset zit een lila kaarsje, minikaart met hart, een kadozak met hartjes en een leuke sticker met de tekst 'kadootje voor jou'.

Hiermee ga je de ontvanger laten weten, dat je er voor ze bent en aan hem of haar denkt. Daarnaast is een kaarsje natuurlijk altijd handig om in huis te hebben voor een knusse avond gevuld met rust.

Je kan deze leuke set hier aanschaffen. 

Leuk kadoset met kaars om iemand een hart onder de riem te steken.

 

#3 Momentje voor jou

Als diegene die een hart onder de riem verdient een moment van rust nodig heeft, is deze kadoset ideaal: een kadoset met focus op een momentje voor jezelf.

In dit liefdevolle pakket zit er een melkchocoladereep van Tony Chocolonely met daaromheen een wikkel met de tekst 'een chocolade momentje voor jou'.

Daarnaast zit er in deze kadoset een theekaart met de tekst 'thee-momentje voor jou' en een gondeldoosje met daarop de tekst 'voor de liefste'.

Een superleuk kadopakket voor de thee- en chocoladeliefhebber! Hiermee geef je de ontvanger écht een moment van rust en ontspanning. Je shopt het hier.

Een liefdevolle kadoset om iemand een hart onder de riem te steken.

 

#4 Hartverwarmende DIY kadootjes

Wil je zelf een leuk kadootje maken om je vriend of vriendin een hart onder de riem te steken? Dan moet je eens deze printable bekijken.

Hiermee versier je binnen no time luciferdoosjes, theelichtjes en theezakken. Een superleuke manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt.

Schaf de printable aan, print 'm uit en knippen en wikkelen maar. Zo heb je in een handomdraai een leuk en persoonlijk kado om iemand in het zonnetje te zetten.

En natuurlijk is het ook superleuk om creatief bezig te kunnen zijn. ;)

Je shopt de printable hier.

Een leuke printable om iemand een hart onder de riem te steken.

 

#5 Zeg het met een kaart

Vaak is een kaart genoeg om iemand te laten weten dat je aan ze denkt gedurende moeilijke tijden. Bij MIEKinvorm verkopen we liefdevolle en persoonlijke kaarten met quotes passend bij elke situatie.

Zo hebben we ook een aantal kaarten in ons assortiment om iemand een hart onder de riem te steken met teksten zoals 'ik denk aan je', 'dikke knuffel' en 'heel veel sterkte'.

Plaats wat liefdevolle, persoonlijke woorden voor de ontvanger op de achterkant en laat ze weten dat je er voor ze bent.

Bekijk al onze kaarten om iemand een hart onder de riem te steken hier.

Een leuke kaart om iemand een hart onder de riem te steken.

 

Andere manieren om iemand een hart onder de riem te steken

Naast kadootjes en kaarten, zijn er talloze andere manieren om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Hier zijn een aantal liefdevolle ideeën:

  • Stuur ze een appje met een toepasselijke quote;
  • Laat ze weten dat je naar de stad gaat en vraag of ze iets nodig hebben;
  • Vraag of je op de koffie mag komen en geef ze de ruimte om hun hart te luchten;
  • Bied een luisterend oor aan de telefoon;
  • Vraag of er iets is waar ze hulp bij nodig hebben;
  • Geef ze dit toffe doosje met 4 kaarsjes!

Uiteindelijk is het belangrijk om te kijken naar de persoon zelf en hoe hij of zij in elkaar zit. De een waardeert een kadootje, terwijl de ander juist een helpende hand kan gebruiken.

Kijk naar wat de persoon in kwestie op dat moment nodig heeft en probeer ze dat te geven.

Voor al onze kadootjes en kaarten om iemand een hart onder de riem te steken, kijk hier.

Laat een reactie achter:

x