MIEKinvorm

5 KADOOTJES OM IEMAND EEN HART ONDER DE RIEM TE STEKEN

5 KADOOTJES OM IEMAND EEN HART ONDER DE RIEM TE STEKEN

Het is bijna kerst. En oud & nieuw. Niet voor iedereen een feestelijke tijd. Voor mensen die iemand moeten missen, kan het juist extra moeilijk zijn in deze dagen.... Tijd om een beetje licht te brengen, bij iemand die het nodig heeft. ✨Laat ze weten dat je aan ze denkt! En dat kan met een klein gebaar.

In deze blog hebben we de 5 leukste kadootjes om iemand een hart onder de riem te steken op een rijtje gezet. Daarnaast ontvang je wat tips voor hoe je iemand die het moeilijk heeft kan ondersteunen.

#1 Heel veel hartjes voor jou

Met deze printable maak je zelf een lieve kaart voor kerst. Stuur op of geef aan iedereen die wel wat hartjes kan gebruiken en zeker met de feestdagen.

Hierbij wat ideeën wat je met de kaart kunt doen:

  • Voeg de kaart bij een ander kerstkadootje & zet er jouw persoonlijke boodschap op.
  • Voeg hartjes toe aan de kaart: bijvoorbeeld een klein envelopje waar je (geknipte) hartjes in stopt, met op ieder hartje een mooie wens.
  • Of laat je kind een hart inkleuren of tekenen, dat je voorop de kaart plakt.
  • In een kadozakje en voeg chocolade hartjes toe.

 

 

#2 Lichtpuntjes

Voor iedereen die in deze donkere dagen wel een extra lichtje kan gebruiken.

Het is niet alleen maar gezelligheid in deze dagen. Sommigen missen juist in deze periode een dierbaar iemand, of kennen verdriet om een andere reden.

Heb jij iemand in je omgeving die wel iets extra's kan gebruiken, geef dan een klein lichtje. Met deze printable ga je zelf aan de slag.

Wat heb je nog meer nodig:
🤍 Een eenvoudige waxinelichthouder (kijk eens bij HEMA, Ikea of Action).
🤍 Je kunt de etiketjes het handigste printen op stickervellen, deze zijn fijn.

 

#3 Momentje voor jou

Als diegene die een hart onder de riem verdient een moment van rust nodig heeft, is 1 van deze kaartjes superleuk: zo stuur of geef je iedereen die het nodig heeft een thee-momentje voor zichzelf.

Een superleuk kaartje voor de thee-liefhebber! Hiermee geef je de ontvanger écht een moment van rust en ontspanning. En er zijn meerdere varianten, voor mama, oma, zus en vriendin hier. Ook leuk om te geven met een zelfgemaakt theezakje.

#4 Hartverwarmende DIY kadootjes

Wil je zelf een leuk kadootje maken om je vriend of vriendin een hart onder de riem te steken? Dan moet je eens deze printable bekijken.

Hiermee versier je binnen no time luciferdoosjes, theelichtjes en theezakjes. Een superleuke manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt.

Schaf de printable aan, print 'm uit en knippen en wikkelen maar. Zo heb je in een handomdraai een leuk en persoonlijk kado om iemand in het zonnetje te zetten.

En natuurlijk is het ook superleuk om creatief bezig te kunnen zijn. ;)

Je shopt de printable hier.

 

 

#5 Zeg het met een kaart

Vaak kun je met een kaart iemand laten weten dat je aan ze denkt gedurende moeilijke tijden. Bij MIEKinvorm vind je liefdevolle en persoonlijke kaarten met quotes passend bij elke situatie. 

Plaats wat liefdevolle, persoonlijke woorden voor de ontvanger op de kaart en laat ze weten dat je er voor ze bent. Aan dit kaartje voeg je zelf nog een bloemetje toe.

Bekijk al onze kaarten om iemand een hart onder de riem te steken hier.

 

Andere manieren om iemand een hart onder de riem te steken

Naast kadootjes en kaarten, zijn er talloze andere manieren om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Hier zijn een aantal liefdevolle ideeën:

  • Stuur ze een appje met een toepasselijke quote;
  • Laat ze weten dat je naar de stad/een winkel gaat en vraag of ze iets nodig hebben;
  • Vraag of je op de koffie mag komen en geef ze de ruimte om hun hart te luchten;
  • Bied een luisterend oor aan de telefoon;
  • Vraag of er iets is waar ze hulp bij nodig hebben.

Uiteindelijk is het belangrijk om te kijken naar de persoon zelf en hoe hij of zij in elkaar zit. De een waardeert een kadootje, terwijl de ander juist een helpende hand kan gebruiken.

Kijk naar wat de persoon in kwestie op dat moment nodig heeft en probeer ze dat te geven.

Voor al onze kadootjes en kaarten om iemand een hart onder de riem te steken, kijk hier.

Liefs,
Team ♡MIEKinvorm 🎄🎁✨

Laat een reactie achter:

x