MIEKinvorm

De leukste bedankjes voor juffen en meesters

De leukste bedankjes voor juffen en meesters

Op het einde van het schooljaar of vlak voor een schoolvakantie is het leuk om de juf of meester te bedanken met een lief bedankje. Speciaal hiervoor hebben we de leukste bedankjes voor juffen en meesters op een rij gezet. Welk bedankje is jouw favoriet?

Waarom een bedankje geven aan de juf of meester?

Wellicht vraag jij je af waarom je een bedankje voor de juf of meester zou moeten geven.

In het leven van je kind(eren) spelen de juf en meester een hele belangrijke rol. Ze brengen een groot gedeelte van hun dag met ze door. Zodoende zijn ze kernpersonen in het dagelijkse leven van je kind. 

Daarom is het leuk om zo nu en dan te benadrukken hoe dankbaar je hen bent voor de ondersteuning. Vooral op de laatste dag van het schooljaar is het een goed moment om dit te gaan doen. Maar ook met een juffen- of meesterdag. Of wat dacht je van hun verjaardag!

Benieuwd wat je de juf of meester kan geven? Je vindt de leukste bedankjes voor juffen & meester.

>> bekijk alle kadootjes voor juf & meester

#1 Zelfgemaakte kadootjes

Als je niet een al te groot budget hebt, zou je eens onze printables voor juffen en meesters kunnen bekijken.

Een printable is een digitaal bestand dat je zelf thuis kan afdrukken. Met onze printables kan je toffe kadootjes maken zoals versierde theezakjes, wikkels voor kaarsen en toffe slingers.

Je hebt ze binnen een handomdraai gedownload. Print ze uit en knippen maar. Niet alleen een goedkoop bedankje voor juffen en meesters, maar ook een toffe activiteit om samen met je kinderen op te pakken. En zo maak je van ieder kado, een uniek kado!

>> bekijk de printable voor Juf & meester.

 

#2 Kopje thee juf? Theetje meester? 

Als je Juf of meester een thee-liefhebber is, hoef je niet verder te zoeken!
Hoe leuk om haar of hem eigen gemaakte theezakjes te geven. Ook een leuk kado om samen met de klas te maken. Je print de zakjes zelf, kunt ze nog inkleuren, je naam erop. En dan in zo'n leuke theebox! Met deze kaart voor de juf erbij.
>> bekijk de printbare theezakjes voor juf & meester

 #3 Geef iets lekkers

Is de juf of meester van je kind een ware snoepkont? Verras haar of hem dan met een heerlijke chocoladereep! Hij of zij heeft het echt verdiend.

>> bekijk alle chocoladewikkels 

 

 #4 stagiaire, klassenassistent, leidster van de creche: allemaal toppers!

Ook aan de andere toppers op school of crèche, is gedacht. Wat dacht je van dit kadootje voor toppers! Je print je eigen theezakjes én chocoladewikkels.

>> bekijk de printable voor toppers.

Voor welk bedankje ga jij?

Nu dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen, zijn we super benieuwd; voor welk bedankje kies jij dit jaar? En wanneer ga jij het geven?

>> bekijk alle kadootjes voor juf & meester

Laat je het ons in het reactieveld onder deze blog weten?

Laat een reactie achter:

x