MIEKinvorm

De leukste bedankjes voor juffen en meesters

De leukste bedankjes voor juffen en meesters

Op het einde van het schooljaar of vlak voor een schoolvakantie is het leuk om de juf of meester te bedanken met een lief bedankje. Speciaal hiervoor hebben we de leukste bedankjes voor juffen en meesters op een rij gezet. Welk bedankje is jouw favoriet?

Waarom een bedankje geven aan de juf of meester?

Wellicht vraag jij je af waarom je een bedankje voor de juf of meester zou moeten halen.

In het leven van je kind(eren) spelen de juf en meester een hele belangrijke rol. Ze brengen een groot gedeelte van hun dag met ze door. Zodoende zijn ze kernpersonen in het dagelijkse leven van je kind. 

Daarom is het leuk om zo nu en dan te benadrukken hoe dankbaar je hen bent voor de ondersteuning. Vooral op de laatste dag van het schooljaar is het een goed moment om dit te gaan doen.

Benieuwd wat je de juf of meester kan geven? We hebben de leukste bedankjes in onze webshop voor je samengevat.

Vind je een bedankje extra leuk en wil je het gelijk aanschaffen? Klik op de foto om naar het product te gaan!

#1 Zelfgemaakte kadootjes

Als je niet een al te groot budget hebt, zou je eens onze printables voor juffen en meesters moeten bekijken.

Een printable is een digitaal bestand dat je zelf thuis kan afdrukken. Met onze printables kan je toffe kadootjes maken zoals versierde theezakjes, wikkels voor kaarsen en toffe slingers.

Je hebt ze binnen een handomdraai gedownload. Print ze uit en knippen maar. Niet alleen een goedkoop bedankje voor juffen en meesters, maar ook een toffe activiteit om samen met je kinderen op te pakken. 

 

#2 Kadoset met kaars

Op zoek naar een klein maar fijn kadoset? Zoek niet verder, want dit kadosetje met kaars is perfect. Het is een lieve manier om de juf of meester van je kind in het zonnetje te zetten.

En ook leuk; ze kunnen het sowieso goed gebruiken, want een kaarsje in huis is altijd gezellig. 

Benieuwd? Shop het kaarsen kadoset voor meesters hier en het kaarsen kadoset voor juffen hier.

 
 

 #3 Tas van de leukste meester/juf

Wil je even (de tas) uitpakken en een wat groter bedankje aan de juf of meester geven? Iets waar ze nog jaren plezier van gaan hebben? Bekijk dan eens deze toffe kadoset met tas.

In dit kadopakket zit er een tas met de tekst 'Tas van de leukste juf' of 'Tas van de leukste meester', een toffe ansichtkaart en een gondeldoosje. 

Superleuk om alle schoolspullen in te bewaren en te laten zien dat je juf/meester bent. Dit kado gaat dus gegarandeerd in smaak vallen bij de leerkracht van je kind.

Shop het tas kadoset voor de juf hier en voor de meester hier.

 

 #4 Geef iets lekkers

Is de juf of meester van je kind een ware snoepkont? Verras haar of hem dan met een leuk blikje gevuld met snoepjes. 

Een kado dat sowieso in smaak ;) gaat vallen bij de juf of meester. Lekkernijen waarmee je onze blikjes bijvoorbeeld kan vullen zijn:

  • Snoephartjes;
  • Drop;
  • Napoleon;
  • Kauwgom;
  • Chocolade;
  • Bonbons;
  • +++

Je kan het zo gek maken als dat je wil. Laat je fantasie de vrije loop en verras de juf of meester met een van onze blikjes.

 

 #5 Flessenhanger

Aan het einde van het schooljaar heeft de juf of meester wel een borrel verdiend. Verras hem of haar daarom met een goede fles speciaalbier of wijn en maak het kado helemaal af met hulp van onze toffe flessenhangers voor juffen en meesters.

Hiermee wordt een gewone fles veel feestelijker en speciaal. Leuk, toch?

 

 #6 Notitieblokje

Een juf of meester heeft altijd wel een notitieblokje nodig. Of het nou is om een notitie mee te geven aan een ouder of een berichtje achter te laten voor een collega - notitieblokjes komen vaak genoeg van pas.

Daarom is het superleuk om de juf of meester als bedankje een toffe notitieblok te geven. Bekijk bijvoorbeeld deze leuke notitieblokjes in onze webshop:

 

#7 Sleutelhanger

Op zoek naar een klein bedankje voor de juf of meester? Verras ze met een mooie sleutelhanger met daarop de tekst 'juf' of 'meester'. 

Dit is een lief, praktisch en persoonlijk kadootje waar je iedere juf of meester blij mee maakt!

Bekijk onze toffe sleutelhangers hieronder:

 

Voor welk bedankje ga jij?

Nu dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen, zijn we super benieuwd; voor welk bedankje kies jij dit jaar? En wanneer ga jij het geven?

Laat je het ons in het reactieveld onder deze blog weten?

Laat een reactie achter: