MIEKinvorm

Duurzaam

Wij ♡ duurzaam

MIEKinvorm kiest steeds bewuster voor een groene toekomst. Zoveel mogelijk van onze bestellingen worden ingepakt in gerecyclede materialen en met veel plezier verstuurd.

Op deze manier willen wij graag een bijdrage leveren aan een groener milieu en doen we ons best om onze gebruiksmaterialen een 2e leven te geven! Benieuwd wat we nog meer doen? Lees dan snel verder!


Onze groene lijst:
• Woon je in 1 van de fietssteden van Fietskoeriers, dan wordt je pakketje op de fiets bezorgd!

• Plant een boom namens MIEKinvorm met Regreener. Bij elke bestelling kun je ervoor kiezen om voor € 0,75 een boom te laten planten. Maak de planeet groener. Een heel laagdrempelige manier om meer duurzaam (online) te shoppen.

• We doen ons best om zoveel mogelijk materialen te gebruiken die minder belastend zijn voor het milieu: Zo vinden we het belangrijk dat onze kaarten worden gedrukt op FSC papier, dit houdt in dat onze kaarten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

• Maken we gebruik van LED lampen en decoreren wij ons kantoor met groene planten, werkt heerlijk hoor die zuurstof in de lucht :)

• Als we niet op kantoor zijn dan werken we vanuit huis, zo blijven het aantal vervuilende kilometers ook beperkter. En anders pakken we graag de fiets naar kantoor! Zeker in de zomertijd :)

• Leuk om te weten is ook dat wij al het ontvangen karton en onze oude dozen een 2e leven geven, dus heb jij iets besteld? En ontvang je een doos die al wat sporen heeft? Alleen maar fijn dus, deze is namelijk gerecycled!

• Het overige papier en plastic scheiden we in onze afvalbakken. 

Doe jij ook mee? Bezorg dan samen met MIEKinvorm feestjes voor de groene toekomst door bewuster te worden over duurzaamheid en recyclen!

x