MIEKinvorm

Kadopakketten

Je collega’s of zakelijke relaties eens echt goed bedanken of in het zonnetje zetten? Doe dat met de feestelijk kadopakketten van MIEKinvorm.

Kies je voor de kadopakketten in onze shop?
Een pakket met fijne mok en lekkere chocolade of juist heel veel stationery; je vindt bij ons altijd het juiste kado. En we hebben ook nog eens verschillende kadopakketten op voorraad, handig wanneer je snel moet schakelen.

 

  

Zelf iets samenstellen? Dat kan ook!
Bij MIEKinvorm kun je al vanaf € 10 een eigen kadopakket samenstellen als je meerdere collega’s/ vrijwillgers of werknemers wilt verrassen. Je kunt zelf rondneuzen in onze shop en ons je wensenlijstje doorgeven. Of je schakelt ons in en wij maken met plezier een passend voorstel voor je.  

Producten in het pakket voorzien van jouw bedrijfslogo of een eigen quote?
Kijk dan bij producten op maat en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Wij maken er een feestje van!
Bij MIEKinvorm doen we er alles aan om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren. Zodra je het pakket geeft of wanneer het op de deurmat valt, willen wij dat je er blij van wordt. We pakken alles dan ook netjes & feestelijk in. Wil je er een kaartje bij met jouw logo en een eigen tekst? Dat kan. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Tip! Veel van onze kadopakketten passen door de brievenbus. Zo kun je eenvoudig een thuiswerkende medewerker – per post – een hart onder de riem steken.

x