MIEKinvorm

Printables

PRINTABLES - WAT ZIJN HET?
Printables zijn digitale bestanden, die je kunt downloaden via een link. En die je zelf thuis kunt printen.

HOE HET WERKT - DIGITALE BESTANDEN
Na het bestellen ontvang je direct een link in je bestelscherm én ook een mailtje met een link naar het bestand. Je ontvangt een PDF bestand in hoge resolutie.

Nadat je die hebt gedownload, kun je ze zelf printen. Je kunt dus meteen aan de slag!

PROBLEMEN MET DOWNLOADEN?

Na het bestellen zie je een link naar het bestand in je scherm.

En je ontvangt ook een email met de downloadlink direct na de bestelling. Zie je  jouw downloadlink niet verschijnen in je mailbox, check dan eerst of je het juiste mailadres hebt ingevoerd, of dat deze mogelijk in je spambox terecht is gekomen. Zie je ook daar de email niet neem dan contact op. Dan stuur ik je het bestand alsnog toe!

Mocht er iets mis zijn gegaan bij het downloaden of je hebt het bestand niet goed opgeslagen neem dan contact op zodat we je de bestanden opnieuw kunnen sturen.

PRINTEN
De printables zijn ontworpen op A4 formaat om thuis te printen op een kleurenprinter. Ook kun je de bestanden printen bij een copyshop.

Je kunt de bestanden zo vaak printen als je wilt, maar wel alleen voor persoonlijk gebruik.

LET OP: wil je de printables inzetten voor commercieel gebruik, ga dan naar deze pagina.

PAPIER
Het is fijn om je printable uit te printen op wat steviger papier. Zeker als het gaat om kaarten bijvoorbeeld, is het fijn als het papier wat meer gewicht heeft.
Zelf vind ik dit printpapier van HEMA fijn: stevig en mooi mat!

Er kunnen kleine kleurverschillen voorkomen tussen kleuren van de afbeeldingen op je computerscherm en de daadwerkelijk kleuren op de prints. Dit heeft te maken met de calibratie van je eigen computerscherm, met de soort papier die je gebruikt maar ook met je printer en de gebruikte printerinstellingen.

KNIPPEN EN PLAKKEN
Sommige van de ontwerpen moeten nog uitgeknipt worden of gevouwen en geplakt. Je ontvangt altijd een gebruiksaanwijziging, wat je precies moet doen. 
Gebruik een schaar of een snijmesje met liniaal en snijmat om de ontwerpen uit te knippen/snijden. Wat je zelf prettig vind.

EEENVOUDIG

Bij iedere printable ontvang je ook een uitleg hoe het werkt. Maar geloof me, het is eenvoudig! Dus het moet jou vast ook lukken :)

COPYRIGHT EN GEBRUIK
De bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik op wat voor manier dan ook is niet toegestaan. Tenzij je het daarvoor bedoelde artikel mee besteld.

Deel ook de bestanden niet met familie, collega's of vrienden en respecteer de tijd en moeite die het mijn kost om de ontwerpen te maken en de website te onderhouden zodat ik deze kan blijven aanbieden.

x