MIEKinvorm

Verzending & Bezorging

 

Verzending

Je bestelling wordt verstuurd binnen 1-3 werkdagen.
Wanneer je bestelling verstuurd is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met een eventuele track & trace code bij een (brievenbus)pakket. Het is daarna afhankelijk van hoe snel PostNL je pakket aflevert. Het is heel druk bij PostNL en pakketjes kunnen langer onderweg zijn dan gebruikelijk! Helaas hebben we daar geen invloed op... Zodra je van ons een bevestiging van verzenden hebt ontvangen, is je bestelling ontvangen door PostNL. Door drukte kan de track-and-trace code helaas vermelden dat dat soms niet zo is, maar dan hebben zij jouw pakket nog niet verwerkt. Helaas hebben we geen invloed op dat proces.

TIP: wil je je bestelling snel ontvangen? Laat het afleveren bij een PostNL afhaalpunt!

Bestelling afhalen bij een PostNL-afhaalpunt
Geef in je winkelmandje aan dat je je bestelling bij een PostNL-afhaalpunt wilt ophalen.
Na betaling van je bestelling krijg je de mogelijkheid om de gewenste PostNL-locatie aan te geven. Je krijgt een verzendbevestiging en kunt het pakket volgen via de track & trace voor de aflevering. 

Bestelling ontvangen voor een bepaalde datum 
Wil je je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, laat het ons dan weten via het opmerkingenveld of informeer van te voren per email bij ons. We zullen onze uiterste best doen om het zo spoedig mogelijk te versturen, echter we kunnen geen garantie bieden dat je het op tijd zult ontvangen. Dit mede omdat wij geen invloed hebben op bezorging door PostNl.

Verzending binnen Nederland
Onze producten versturen we in een brievenbusdoosje, daarvoor betaal je € 4,25. Alles wat niet door de brievenbus past wordt verstuurd als standaard pakketpost, daarvoor is het tarief € 6,25. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de € 50.

Verzending binnen België
Onze producten versturen we als standaard pakketpost, daarvoori is het tarief € 8,95. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de € 75.

Bestelling ophalen bij ons 
Wil je je bestelling ophalen op ons kantoor in Rotterdam? (adres: Klokweg 39b) Kies dan bij de verzendkosten ‘ophalen'. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Je bestelling kan afgehaald worden tijdens kantooruren, op doordeweekse dagen, bij voorkeur tussen 9-15 uur. In het weekend zijn we vrij ; ) Neem even contact met ons op, wanneer je langs wilt komen. 

Verzenden naar een ander en/of meerdere adressen 
Wil je je bestelling sturen naar iemand anders? Dan kan dit door het verzendadres van diegene in te vullen. Er kan 1 verzendadres per bestelling ingevuld worden. Bij meerdere verzendadressen dien je voor elk verzendadres een aparte bestelling te plaatsen.