MIEKinvorm

Verzending & Bezorging

Verzending
Je bestelling wordt verstuurd binnen 1-4 werkdagen.
In de avonduren en in het weekend versturen wij GEEN bestellingen.
Wanneer je bestelling verstuurd is ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met een eventuele track & trace code bij een (brievenbus)pakket. Het is daarna afhankelijk van hoe snel PostNL je pakket aflevert.

Bestelling ontvangen voor een bepaalde datum 
Wil je je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, laat het ons dan weten via het opmerkingenveld of informeer van te voren per email bij ons. We zullen onze uiterste best doen om het zo spoedig mogelijk te versturen, echter we kunnen geen garantie bieden dat je het op tijd zult ontvangen. Dit mede omdat wij geen invloed hebben op bezorging door PostNl.

Verzending binnen Nederland
Ansichtkaarten en minikaartjes versturen we in een luchtkussenenvelop, daarvoor betaal je € 2,95. Als het gewicht hoger is, of je andere producten besteld versturen we die in een brievenbusdoosje, daarvoor betaal je € 3,95. Alles wat niet door de brievenbus past wordt verstuurd als standaard pakketpost, daarvoor is het tarief € 5,95. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de € 50.

Verzending binnen België
De verzendkosten van bestellingen naar België zijn voor een brief € 4,35  (tot 100 gram), pakket € 8,95. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de € 75.

Verzenden naar een ander en/of meerdere adressen 
Wil je je bestelling sturen naar iemand anders? Dan kan dit door het verzendadres van diegene in te vullen. Er kan 1 verzendadres per bestelling ingevuld worden. Bij meerdere verzendadressen dien je voor elk verzendadres een aparte bestelling te plaatsen.

Bestelling ophalen bij ons 
Wil je je bestelling ophalen op ons kantoor in Rotterdam? (adres: Klokweg 39b) Kies dan bij de verzendkosten ‘ophalen'. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met ons op, wanneer je langs wilt komen. We zijn er meestal tijdens kantooruren. Maar fijn om even af te stemmen!

Bestelling ophalen bij een PostNL-locatie
Geef in je winkelmandje aan dat je je bestelling bij een PostNL-locatie wilt ophalen. Je krijgt een verzendbevestiging en kunt het pakket volgen via de track & trace voor de aflevering.
 Na betaling van je bestelling krijg je de mogelijkheid om de gewenste PostNL-locatie aan te geven.