MIEKinvorm

Verzending & Bezorging

Inpakken
Wanneer je bestelling verstuurd is, en mijn magazijn verlaat, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met een track & trace code. Zodat je in de gaten kan houden wanneer je bestelling bij je bezorgd wordt! Inpakken duurt 1-3 werkdagen.

Verzending binnen Nederland
Je pakket wordt verzonden met PostNL. Normaal gesproken duurt dat 1-2 werkdagen. Op het moment is het druk, en kan het ook langer duren.... helaas kan ik dat niet beïnvloeden. Hou de track-and-trace in de gaten voor de status van je pakketje. 

Verzendkosten
Als je bestelling in een brievenbusdoosje past, betaal je € 3,95. Alles wat niet door de brievenbus past, versturen we als pakket € 5,95.

Verzending naar België
Alle producten versturen we als standaard pakketpost, het tarief is € 8,95. 

Bestelling ophalen 
Wil je je bestelling ophalen op het kantoor in Rotterdam? (adres: Klokweg 39b) Kies dan bij de verzendkosten ‘ophalen'. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Je bestelling kan afgehaald worden tijdens kantooruren. Ik ben er op ma t/m dond van 9-16 uur. In het weekend ben ik vrij ; ) Ik stuur je een berichtje als je bestelling klaar staat om op te halen!

Verzenden naar een ander en/of meerdere adressen 
Wil je je bestelling sturen naar iemand anders? Dan kan dit door het verzendadres van diegene in te vullen. Er kan 1 verzendadres per bestelling ingevuld worden. Bij meerdere verzendadressen dien je voor elk verzendadres een aparte bestelling te plaatsen.

x