MIEKinvorm

Kadootje op maat

Heb of werk jij bij een bedrijf / school / vereniging / stichting en ben je op zoek naar een leuk kado voor je medewerkers, collega's of vrijwilligers? 

Unieke kadootjes voor jouw medewerkers of relaties vind je bij MIEKinvorm. Of het daarbij nu gaat om een kerstgeschenk of een unieke verrassing voor secretaressedag; wij hebben alles in huis om van elk moment écht iets bijzonders te maken.

Om hen te bedanken, een hart onder te riem te steken of om hen mee te verrassen. 

Dan ben je bij MIEKinvorm op de juiste plek :)  

 Wij maken ook producten op maatDenk hierbij aan een leuke ansicht- en minikaart met een eigen quote, ontwerp en een persoonlijke boodschap achterop gedrukt. Maar ook mokken, tassen en stationery-producten waar een eigen logo, quote en tekst op bedrukt kan worden.

Producten op maat zijn een top-product als je meerdere stuks* nodig hebt!

Wat is er mogelijk?
Meerdere aantallen bestellen, jouw eigen logo, quote of tekst op een van onze producten of een zelf een origineel kadopakket samenstellen? Dat kan allemaal. Wij hebben onze mogelijkheden voor jouw bedrijf voor je op een rijtje gezet:
 
- Kado-pakketten
- Kerstpakketten 
- Maatwerk/ Kadootje op maat
- Meerdere aantallen bestellen

 
Meer weten? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en maken met veel plezier een leuk voorstel!

Zakelijke bestelling Zakelijk kadootje MIEKinvorm   Cadeau collega's
x